Acasa » Formatie
Formatie

The Fun Station Band

Suntem un o trupa de cover-uri gata de actiune pentru a transforma fiecare eveniment intr-un spectacol de neuitat. Intr-o formula de 3 voci, 5 instrumentisti si alaturi de sunetistul nostru desavarsit reusim sa va aducem in pas de dans pe ring unde va veti putea dezlantui toata energia.

Prin repertoriul extrem de bogat si variat al reorchestrarilor moderne, dar si pentru faptul ca tinem cont de preferintele tale in alegerea pieselor, suntem alegerea perfecta pentru evenimentul tau: nunta, botez, party corporate.

Noi ne ocupam de tot! De-a lungul timpului, datorita voua, am invatat cat este de important sa oferim cat mai multe servicii pentru a va elibera de grijile care va urmaresc atunci cand planuiti un eveniment. Tocmai de aceea oferta noastra este gandita, astfel incat, sa acopere tot ceea ce tine de muzica, la evenimentul tau.

Suntem din Bucuresti, dar venim si in tara pentru a canta live pop, rock, jazz, dance, muzica populara, blues, latino, disco, muzica de petrecere si cele mai de succes hituri.

Claudia – 0751152102

Site: www.funstation.ro

www.youtube.com/channel/UCDHGCAv90i-EKJED-x9DPmQ


Scroll to Top