Nunta Georgi si Ionut – 6 Iulie 2019

Partea cea mai grea la o nunta din perpectiva unui fotograf nu sunt aparatura sau sau lipsa de idei in compunerea cadrelor sau chiar mirii, ci distanta de ajunge la eveniment.
Insa, organizarea este cheia si totul a functionat perfect, de la pregatirile mirelui, barberiet, imbracat, acasa la mireasa, pana la ultimul dans de la restaurant.

Mirii s-au comportat exemplar, au improvizat, au respectat traditiile, au plans, au ras, s-au distrat. Si eu am asitat la tot. Si am surprins acele momente transformandu-le in amintiri.

Sedinta foto After Wedding a avut loc dupa 3 luni si am decis sa o facem la Amfiteatrul Transilvania in octombrie. Anul 2019 a avut parte de cea mai calduroasa luna octombrie din ultimii ani si am profitat de acesta situatie.
Drumul pana la Amfiteatrul Transilvania se face din Moeciu, pe un drum de tara ingust, destul de greoi, insa poate fi facut cu masina.

Privelistea este superba, cu vedere catre muntii Bucegi dar si cu vedere catre intreaga vale unde este amplasat Moieciu. Pe acest platou posibilitatile sunt nelimitate pentru sedinta foto si am incercat sa ma folosesc de toate elemetele.

Enjoy!Scroll to Top