In toate evenimentele la care particip pun suflet.

Acest lucru se traduce prin faptul ca iubesc sa fotografiez, iubesc sa surprind emotiile care se intrevad la tot pasul la oamenii din jurul meu.

Nunta Nicoletei si a lui Mares a fost plina de momente perfecte, perfecte pentru a crea amintiri de neuitat in viziunea conceputa de mine, pe care te invit sa le descoperi in fotografiile de mai jos!

Mirii si-au dorit ca sedinta foto sa aiba loc la Palatul Mogosoaia si mi-am zis ce pot sa fac diferit? Deja cunoscandu-i ca fiind foarte deschisi, l-am intrebat pe Mares daca poate sa sara ca Fred Flinstone si dupa 8 incercari, a reusit sa faca saritura perfecta.

In tot acest timp mireasa, s-a amuzat copios. Desi mi-am cerut scuze pentru ca l-am chinuit, ea nu s-a suparat, ba chiar s-a bucurat pentru idee.

Petrecerea de la American Ballroom s-a desfarut exact cum ma asteptam, cu idei noi, fara furatul miresei, intre prieteni si familie. A fost prima data cand am vazut la o nunta un caricaturist ca si extra-serviciu.

A fost o zi plina, bine organizata, surprinzatoare, inovativa, distractiva. Ziua speciala a Nicoletei alaturi de barbatul ei! Cu drag, Adrian ScinteiScroll to Top